Категории

Как правильно пресовать безкорпусные сайлентблоки.

Видео о том как правильно пресовать безкорпусные сайлентблоки. Посмотрите, человек делится опытом, такое бывает не часто. Пресуем сайлентблок рычага Джили СК (Geely CK).

41Комментариев

    • Avatar
      Вадя
      Feb 10, 2016

      Оказывается, все просто:)

      • Avatar
        Jan 15, 2023

      • Avatar
        kedivekopekturleri
        May 29, 2023

        Maltese terrier köpekleri, kedivekopekturleri Maltese köpekleri, Akdeniz adalarından gelen dört beyaz köpek ırkının en gözde üyelerinden biridir. Bu köpekler, tarihi olarak Malta adasında yetiştirilmiştir ve genellikle köpek sahipleri tarafından avucunun içinde taşınmışlardır. Bu nedenle, modern dünyada da avuç köpeği olarak bilinirler. wikipedia Dalmaçya köpeğinin kökeni, kesin olmamakla birlikte Hırvatistandaki Dalmaçya bölgesine dayanır. 1800 yıllarından sonra İngilterede yetiştirilen bir köpektir. Günümüzde dünyanın pek çok yerinde refakatçi olarak yetiştirilmektedir.

    • Avatar
      Jul 23, 2023

SKLEP SATELITARNY

Ogromny wybór dekoderów cyfrowych Polsat Box i Canal+ z możliwością zamówienia montażu satelitarnej w Warszawie (województwo mazowieckie). Ekipy instalatorskie są do dyspozycji klientów telewizji cyfrowej codziennie i mają możliwość wykonania usługi serwisu technicznego jeszcze tego samego dnia co zgłoszenie od abonenta. Ustawienie dekodera cyfrowego z kartą kodową może być uzależnione od dokładności ustawienia anteny na mierniku sygnału satelitarnego. Jeśli klient nie ma jeszcze umowy z operatorem Polsatu lub Canal Plus, instalator autoryzowanego salonu firmowego dostarczy umowę z wybraną ofertą promocyjną i programową.

Ответить

* Имя
* Email (Не отправлено)
   Адрес сайта (Адрес сайта сhttp://)
* Комментарий
Зарегистрироваться

Контактная информация

Мы работаем с 9:00 до 18:00

г. Чернигов, пр. Мира 233А

Телефон:0950490752 0637020454 Viber

Отправить письмо