Категории

Поліуретанові нижні втулки стійки переднього стабілізатора Фольксваген Т5

Один з найбільш затребуваних товарів на сьогоднішній день -

нижня втулка стійки переднього стабілізатора для Фольксваген Транспортер Т-5.

Поліуретанові автозапчастини міцно увійшли в життя автомобілістів в останні роки і дозволили забути про супутні проблеми - такі як настирливий стукіт в підвісці, регулярний ремонт і відвідування СТО, а також постійна реставрація зношених деталей ходової. Сучасні технології виробництва та якісна сировина дають можливість радіти кожній хвилині, проведеній за кермом - прямо як в той день, коли машину тільки-тільки придбали. :)

Широкий асортимент поліуретанових виробів, що включає в себе і втулки переднього стаб, представлений на сайті Autoprostor.com. Саме у нас можна купити недорого відмінні автозапчастини.

Перейти в розділ Volkswagen Transporter T-5

Перейти на сторінку з товаром (Втулка нижня стабілізатора перед, Volkswagen Transporter T-5, поліуретан)

Крім цього, ми можемо виконати реставрацію деталей підвіски поліуретаном, що дозволяє заощадити на покупці нових запчастин. Залиште постійний ремонт машини в минулому! Ваш передній стаб потребує уваги.

За бажанням клієнта є можливість виготовити автозапчастини в патріотичних кольорах:)

одна втулка коштує 89,87 грн, з урахуванням надання знижки 5%. Для отримання знижки треба зареєструватися. Процедура реєстрації займає менше хвилини!

Натисніть, щоб зареєструватися зараз і перестати турбуватися про ремонт свого авто з новими поліуретановими деталями

в процесі виготовлення використовується австралійський поліуретан преміум-класу. Ми даємо гарантію на всі вироби - один рік.

Основні плюси втулок:

1. Надійність і довговічність: зруйнувати поліуретан набагато важче, ніж гуму, і ресурс його роботи в шість разів вище.

2. Автозапчастини з поліуретану стійкі до впливу солей і не руйнуються при тривалому контакті з обробленими зимовими дорогами.

3. Поліуретан зберігає свої властивості під впливом ультрафіолетового випромінювання.

4. Поліуретанові втулок зберігають свої характеристики навіть в екстремальних умовах - від -60 ° С і аж до +80 ° С.

5. Завдяки відмінним характеристикам поліуретану такі автозапчастини рідше вимагають уваги і дозволяють забути про часті відвідини СТО.

6. Виготовляються в Україні і поставляються безпосередньо виробником.

7. Поставляються з гарантією в 365 днів.

Якщо у вас виникли питання з приводу різних аспектів використання поліуретанових виробів, варто ознайомитися з розділом "Питання та відповіді" або зателефонувати нам.

Ми рекомендуємо подивитися відеоогляд на нижні втулки стабілізатора, який відповідає на такі питання: що таке поліуретан, де можна купити такі деталі і яка у них ціна.

Контактна інформація:

Autoprostor.com

Ми працюємо з 9: 00 до 18: 00

Чернігів, пр. Миру 233А

(093) 170-06-71 (050) 715-79 -11 (068) 365-53-30

11Комментариев

    • Avatar
      mtom
      Dec 7, 2022

      I’ve observed that in the world these days, video games are definitely the latest rage with kids of all ages. There are times when it may be extremely hard to drag your kids away from the video games. If you want the best of both worlds, there are lots of educational gaming activities for kids. Great post. 안전한 파워볼사이트

      • Avatar
        Jan 11, 2023

      • Avatar
        Jul 23, 2023

SKLEP SATELITARNY

Ogromny wybór dekoderów cyfrowych Polsat Box i Canal+ z możliwością zamówienia montażu satelitarnej w Warszawie (województwo mazowieckie). Ekipy instalatorskie są do dyspozycji klientów telewizji cyfrowej codziennie i mają możliwość wykonania usługi serwisu technicznego jeszcze tego samego dnia co zgłoszenie od abonenta. Ustawienie dekodera cyfrowego z kartą kodową może być uzależnione od dokładności ustawienia anteny na mierniku sygnału satelitarnego. Jeśli klient nie ma jeszcze umowy z operatorem Polsatu lub Canal Plus, instalator autoryzowanego salonu firmowego dostarczy umowę z wybraną ofertą promocyjną i programową.

  • Ответить

    * Имя
    * Email (Не отправлено)
       Адрес сайта (Адрес сайта сhttp://)
    * Комментарий
Зарегистрироваться

Контактная информация

Мы работаем с 9:00 до 18:00

г. Чернигов, пр. Мира 233А

Телефон:0950490752 0637020454 Viber

Отправить письмо